Entreegevel 1
Jouw ideale bouwpartner

In een markt waar de vraag naar woningen hoog is en het aanbod vaak tekortschiet, biedt WOON Architecten een oplossing. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleinschalige woongebieden die voldoen aan de huidige en toekomstige woonbehoeften. 

8

Duurzaamheid en welzijn

Een leefomgeving die nu en in de toekomst standhoudt

Onze aanpak gaat verder dan alleen bouwen; we willen leefomgevingen maken die bijdragen aan het welzijn van de bewoners. We geloven dat een gezonde en leefbare omgeving essentieel is voor het welzijn van de mensen die er wonen.

Daarom integreren we duurzaamheidsoplossingen in elk project, zodat we woonruimte ontwikkelen die toekomstbestendig zijn.

2023 05 03 WOON 284 1

Betrouwbaar en ervaren

Meer dan 40 jaar expertise in bouw en ontwikkeling

Als je een stuk grond hebt en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor ontwikkeling, dan ben je bij WOON aan het juiste adres. We zijn niet alleen betrouwbaar en vakkundig, maar ook innovatief en creatief.

Met meer dan 40 jaar ervaring en een vinger aan de pols van de markttrends, zijn we de ideale partner voor jouw bouwproject.

Bouwprojecten

Onze focus ligt op het creëren van gezonde, aangename en duurzame leefomgevingen.

Duinvilla’s 

4

Unieke woningen in de duinen! Door het strakke lijnenspel, het gebruik van verschillende natuurlijke materialen passen deze houtskeletbouw woningen volledig in de omgeving.

Maison de Ville

Entreegevel 1

Twee-onder-één-kapwoningen als geschakelde stadsvilla’s. Door de woningen ten opzichte van elkaar te laten verspringen hebben ze elk hun eigen identiteit. 

Neem contact op

WOON helpt je graag met het in kaart brengen van alle relevante vragen en het maken van de juiste keuzes. Loop daarom gerust eens binnen voor advies, een snelle schets of het uitwerken van grootse plannen.

2023 05 03 WOON 361 1