2021 09 22 WOON 082 2
Transformeren 

Transformeer en herbestem oude gebouwen tot een nieuwe duurzame functie. Of het nu een voormalige bakkerij, koeienstal, of oude school is, wij maken er een unieke, toekomstbestendige woning van.

Van oude structuren naar duurzame, fijne woningen 

Elk gebouw heeft zijn eigen karakter en geschiedenis. Transformatie is niet alleen een tweede leven voor het gebouw maar ook een unieke uitdaging. Wij leveren maatwerk dat perfect aansluit op de situatie. We bekijken elk detail en ontwikkelen creatieve oplossingen om het potentieel van het gebouw te maximaliseren.

6

Oude gebouwen, nieuwe mogelijkheden

De kunst van transformatie

Transformatie in architectuur is niet zomaar een trend, maar een kans om verouderde structuren nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een voormalige bakkerij, een verlaten koeienstal of een oude school, bij WOON Architecten zien we in elk gebouw een unieke uitdaging.

We verdiepen ons in de geschiedenis en het karakter van het gebouw om een transformatie te realiseren die zowel mooi als functioneel is.

2021 09 22 WOON 049

Omdat elk detail telt

Maatwerk en duurzaamheid

Onze aanpak is gedetailleerd en persoonlijk. We beginnen met een grondige analyse van het bestaande gebouw en de omgeving. Vervolgens bedenken we creatieve en op maat gemaakte oplossingen die het potentieel van het gebouw maximaliseren. Maar we kijken verder dan alleen het uiterlijk; duurzaamheid is een kernwaarde in onze filosofie.

We zorgen ervoor dat elke transformatie milieuvriendelijk en toekomstbestendig is, van energie-efficiënte systemen tot duurzame materialen

Transformeer met WOON 

Als je overweegt een bestaand gebouw te transformeren, zijn wij de partner die je zoekt. We combineren jarenlange ervaring met een diepe passie voor duurzaamheid en creativiteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen een oud gebouw kunnen transformeren tot jouw droomwoning.

Van oude bakkerij

IMG 0002

naar luxe appartement

Project bakkerij woning Rotterdam Noord 4

Neem contact op

WOON helpt je graag met het in kaart brengen van alle relevante vragen en het maken van de juiste keuzes. Loop daarom gerust eens binnen voor advies, een snelle schets of het uitwerken van grootse plannen.

2023 05 03 WOON 361 1